Tap BUvjeti prodaje

Uvjeti prodaje (uključujući plaćanje, dostavu, reklamacije)

Dostavljamo TapB pivo do vašeg doma, bilo gdje u Hrvatskoj, cijena dostave je 29 kn, dok je za područje Splita dostava besplatna. Ako ste u Splitu i pivo ste naručili prije 16 sati, dostava vam stiže isti dan . Ako ste pivo naručili nakon 16 sati, dostavit ćemo vam ga sutra između 8 i 16 sati. Ako ne živite u Splitu, pivo će vam biti dostavljeno u roku 2-4 radnja dana, a o dostavi ćete biti obaviješteni telefonski. Za pomoć oko narudžbe slobodno nas kontaktirajte na webshop@tapb.hr. Za sve narudžbe iznad 250 kn dostava je besplatna za republiku Hrvatsku.

Plaćanje se vrši kreditnim karticama ili osobno prilikom preuzimanja piva u pivovari, naš webshop podržava skoro sve kreditne kartice u republici Hrvatskoj.

Sve cijene su sa uključenim PDV-om (25% za republiku Hrvatsku)

Za sve primjedbe ili reklamacije obratite nam se na email adresu: webshop@tapb.hr

Zaštita osobnih podataka i podataka o karticama

Tap B. d.o.o. štiti podatke kupca kako osobne tako i podatke o karticama. Tap B. d.o.o ne sprema podatke o vašim kreditnim karticama već samo koristi WSpay gateway na koji upisujete podatke o vašim kreditnim karticama i koji radi autorizaciju i naplatu istih.

Upis podataka je zaštićen SSL-om 256 bitne enkripcije i sami prijenos se odvija po TLS 1.2 enkripciji.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Tap B. d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Tap B Webshopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.