Isprobajte jedno od naših craft piva

TRAPULA

APA (American Pale Ale)

5% ALK. VOL

IBU 30
https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/02/Trapula_small.jpg

Prvo pivo koje smo proizveli, kreirano je zajedničkim trudom svih troje partnera u pivovari.
Za prvo pivo odabran je najzastupljeniji stil u craft pivarstvu, svima poznata APA (American Pale Ale). To je stil koju većina pivskih znalaca voli i rado pije, a umjerena gorčina i hmeljna aroma glavni su aduti ovog svijetlog ALE piva.

Kao što joj i samo ime sugerira naša TRAPULA (značenje: zamka/ klopka) će zarobiti sva vaša čula svojom ugodnom gorčinom, a pogotovo bogatom aromom i mirisom. Uvjereni smo da je TRAPULA jedina zamka koju nećete željeti izbjeći, štoviše željet ćete u njoj biti što duže zarobljeni i uživati u aromama i mirisima tropskih i citrusnih nota.

U proizvodnji TRAPULE korištene su četiri vrste njemačkog ječma, 4 vrste američkog hmelja, domaća vode te američki kvasac.

MIRAKUL

IPA (India Pale Ale)

6.5% ALK. VOL

IBU 60

Drugo naše pivo koje je izašlo na tržište je IPA (India Pale Ale) imena Mirakul.

IPA je vrlo specifičan stil u pivarstvu kojega obožavaju pravi pivski znalci, te ne prezaju od viška arome i mirisa u pivu.

Naš Mirakul će vas prožeti sa svojih 6.5% alk.vol a pogotovo učinkom čak 5 vrsta hmelja koji su izazvali da ovo pivo pršti od hmeljnih aroma i mirisa.

https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/02/mirakul_small-320x410.jpg

WALTER WHITE

Blonde ale

5% ALK. VOL

IBU 18
https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/02/walter_small.jpg

Walter White je naše treće pivo koje smo kreirali. Odlikuju ga sve osobine Blonde Ale stila, lagano, premda 5% alkohola, jako pitko s blagom aromom mandarine. Za Waltera smo koristili dvije vrste njemačkog slada i dvije vrste hmelja, slovenski Styrian Golding i njemački Mandarina Bavaria. Walter White je pivo koje će vas lagano uvesti s industrijskog piva u raj craft piva, taman na granici, prijelaz iz jednog svijeta u drugi.

MRKA

Choco Chili Stout

7.5% ALK. VOL

IBU 30

Chili Chocolate Stout Mrka je naš zimski specijal.
Mrka će vas zarobiti svojim aromama kave, čokolade, vanilije, cimeta, muškatnog orašćića te blagom ljutinom cayenne chili papričica. Pravo zimsko pivo koje će vas grijati u hladne dane.

https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/02/mrka_small-320x286.jpg

GNOMEBERRY

Raspberry Saison

5.5% ALK. VOL

IBU 20
https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/10/Gnomeberry_small-1.jpg

Gnomeberry je naša prva kolaboracija. Pivo napravljeno u suradnji s Zao Gnomom i hmeljitom, Jankom Cvitašem i Adrianom Milinom, vrhunskim homebrewerima i osvajačima mnogo medalja na homebrew prvenstvu. Gnomeberry je pravi suhi saison, kojem je u sekundar dodano 80 kila zaprešićkih malina , suho hmeljen s citrom. Gnomeberry ima 5.5 % alkohola i 20 jedinica gorčine, lagano roze boje osvojit će vas s svojim voćnim aromama malina i blago kiselkastom aftertasteu

Lito

Light Golden Ale

3.5% ALK. VOL

IBU 18

Lito, light golden ale je naše ljetno pivo, napravljeno za uživanje na velikim vrućinama.

Lito smo napravili s niskim postotkom alkohola da bi omogućili spas od žeđi u ljetnim vrućinama, a opet da nakon par čaša da možete stati na nogama. Pivo je skuhano od 100% pils slada, hmeljevi su Saaz i Citra.

https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/10/Lito1-320x314.jpg

Tiramol

NEIPA (New England India Pale Ale)

6.1% ALK. VOL

IBU 40
https://www.tapb.hr/wp-content/uploads/2019/10/tiramol.jpg

Tiramol, naša NEIPA, kada je pijete imate osjećaj da pijete voćni sok, pivo puno arome i mirisa.

Za Tiramol smo koristili hmeljeve Citra, El Dorado i Mosaic, hmeljeve koji daju punoooo citrusnih aroma, tropskog voća, borovine , prava voćna poslastica od 6,1% alkohola i dobro prekrivenih 40 jedinica gorčine.